Behandlinger

Jeg tilbyder zoneterapi, massage, hot stone massage, AromaTouch-behandling og dybdeafspænding. Du kan læse mere om mine behandlinger kort herunder og under fanen behandlinger i menuen øverst. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe på 30 20 77 45 eller skrive til eva@eva-winther.dk for at høre mere.

Zoneterapi

 

Zoneterapi kan bl.a. afhjælpe: Kredsløbssygdomme, fordøjelsesproblemer, gigt, allergi og luftvejslidelser, hovedpiner og migræne, muskelspændinger og mere.

Læs mere her.

Massage

Massagen hjælper dig af med bl.a. nakkespændinger, ømme muskler, hovedpine og andre spændinger.

Der er også mulighed for massage udelukkende med henblik på afslapning og ren velvære.

Du bestemmer selv, hvilken form for massage, du har brug for. Hvad enten det er nakke-, ryg-, skulder-, arm-, ben-, ansigts- eller hovedbundsmassage.

Læs mere her.

Hot Stone massage

Hot Stone massage er en fantastisk afslappende behandling. Du får varme sten lagt rundt omkring kroppen, mens du vil blive masseret med andre varme sten. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne, som dermed afspændes, og du vil opleve total afslapning i kroppen.

Hot Stone massage mindsker muskelspændinger og har derved har en gavnlig virkning på både kredsløb, lymfesystem og smerter fra ømme muskler. Derudover udvikler massagen varme i hele kroppen og forbedrer samtlige kropsfunktioner.

Det er også muligt at vekselvirke mellem varme og kolde sten, hvilket bruges til skadebehandling: for eksempel ved inflammation.

Hot Stone massagen kan også være en optakt til en fysiurgisk massage på udvalgte områder. Fysiurgisk massage kan bruges til opblødning af specielt spændte områder.

Læs mere her.

AromaTouch-behandling med doTERRA’s æteriske olier

AromaTouch er en massageteknik, hvor jeg masserer 100 % rene æteriske olier ind i huden på klientens ryg, nakke, ører og under fødderne.

Det er en meget nænsom og blid massageform som har en positiv effekt på bl.a. stress og immunsystemet. Man er helt afslappet og afbalanceret efter endt behandling.

Læs mere her.

Dybdeafspænding

Ansigtsmassage og dybdeafspænding.

Behandlingen aktiverer ansigtets, nakkens og halsens muskler og bindevæv. Behandlingen er baseret på dele af A.L.T (ansigtsløfteteknik) og greb fra Kranio-Sakral terapi og foregår fuldt påklædt.

Læs mere her.